Ако заглавието ви е заинтригувало и в момента четете този текст, то най-вероятно, някой от вашето обкръжение ви е споменал за неземните свойства на меда от Манука и за неповторимия ефект върху човешкия организъм от неговата употреба.
Търсенето на Манука е много високо и наличните количества се продават изключително бързо, въпреки цените. Опитът ни показва, че този мед няма нужда от реклама, защото повечето ни клиенти си го купуват след препоръка на свой близък, който вече е опитал от неизчерпаемия извор на здраве.
Ако медът от Манука имаше второ име, това щеше да е „Новозеландски мед“. Той обаче не се добива в цялата страна, а само в най-чистите райони, където растат храстите Манука. 
Мощното антибактериално и антивирусно действие върху човешкия организъм го превръщат в най-популярния и най-търсен природен лек, особено сега – в сезона на вирусите. 
Бързото преодоляване на зачервено гърло, болка в сливиците, неразположение на дихателните пътища, разстроен стомах и др., нареждат бурканчето с мед от Манука пред кутията с лекарствата в много кухненски шкафове.
Медът от Манука превърна нашите роднини в клиенти, а клиентите ни в наши приятели.
На http://www.honeylifestyle.bg/ можете да поръчате своето бурканче мед от Манука.