Меню
Your Cart

За нас

Добре дошли на официалната страница на Honey Lifestyle

Нашата мисия е не просто да ви предложим пчелен мед, а да ви предоставим възможно най-широка гама от здравословни съставки, които могат да се съдържат в него и да превърнем консумацията му във ваш начин на живот.

Ние сме млад и амбициозен екип, който обича пчелите, природата и здравето.

Предметът на дейност на компанията е предлагане на български и вносен висококачествен пчелен мед, внимателно подбран от сертифицирани доставчици, разположили своите пчелини в най-чистите райони на България и Европа. Всеки от тях се ползва с отлична репутация на производител, чиято продукция е с качество, изпълняващо всички европейски стандарти за биологичен и конвенционален пчелен мед.

Всеки един продукт от нашия асортимент е избран на база своите ползи за здравето и тонуса на човешкия организъм. Освен доказаните лидери в европейски мащаб, които са наши партньори, екипът на Honey Lifestyle разполага и с научен екип от лаборанти, които изготвят индивидуални рецепти за нашата собствена марка – Honey Lifestyle, съдържаща български биологичен и конвенционален мед, както и мед с вложени естествени билки.

Всеки един от продуктите ни е сертифициран в една от трите водещи, лицензирани европейски лаборатории – Intertek, QSI, Eurofins.

Предлагаме също така и богата гама от козметични продукти,съдържащи мед и пчелни продукти за свеж и подмладен външен вид, излъчващ красота и обаяние.

Заповядайте в нашия онлайн магазин.