Меню
Your Cart

Често задавани въпроси

Поръчването на продукти от нашия онлайн магазин не изисква непременно регистрация в сайта. Можете да си поръчате и като гост.

Можете да направите поръчка от нашия онлайн магазин, по телефона, на посочения служебен имейл адрес или на Facebook страницата на магазина.

Плащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на поръчката.

Коректната и навременна доставка на заявените от вас продукти изисква въвеждането на точна информация от ваша страна. Уверете се, че сте въвели точни данни и адрес на доставка за вашата поръчка. (име и фамилия, точен адрес за доставка, телефонен номер за контакт, e-mail адрес и разбира се точното наименование и бройка на желания от вас продукт.

Стандартният срок за доставка е най-късно до 48 часа, в рамките на съответния работен ден.

Honey Lifestyle използва куриерските услуги на фирма „Speedy”.

Закупен продукт може да се върне в срок до 48 часа от момента на получаване на доставката. Понеже това са предимно продукти от хранително-вкусовата промишленост, условията са да не е отворена опаковката, да не е нарушена нейната цялост, нито целостта на етикетите на съответните продукти. 

Необходимо е да опишете в имейл вашите данни (име и фамилия, точен адрес на доставка, телефонен номер за контакт, e-mail, точното наименование и бройките на продукта, предмет на рекламация и накратко да опишете причините за връщането му. Пратката се връща по куриер на „Speedy” на адрес: с. Камбурово п. к. 7930, Община Омуртаг, ул. Иван Христов № 2.

Единствено за случаите, при които Honey Lifestyle няма вина за възникналата рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

Възстановяването на заплатената сума, след извършена рекламация, се осъществява по банков път.

След като сте изпратили вашата заявка тя се приема автоматично. Именно затова промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, задължително се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

Предвиждаме и така възможност след връзка от ваша страна на посочения телефонен номер или чрез всички останали варианти за комуникация, до 3 часа след направената поръчка. 

Отговорите на този въпрос очакваме от вас, след опитването на нашите продукти.