Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

08 Mar Какво представлява Медът от манука и кое го прави толкова специален?
0 453
Медът от манука е естествен продукт от дейността на пчели, които събират нектар от храста Манука - диворастящ храст, който е много разпространен в Нова Зеландия, но цъфти само за няколко седмици през годината. Медът притежава антибактериални и антиоксидантни свойства, които са изключително благоприя..
14 Oct Медът от Манука няма нужда от реклама
boriana 0 129
Ако заглавието ви е заинтригувало и в момента четете този текст, то най-вероятно, някой от вашето обкръжение ви е споменал за неземните свойства на меда от Манука и за неповторимия ефект върху човешкия организъм от неговата употреба.Търсенето на Манука е много високо и наличните количества се продав..
03 Sep „Живот в една лъжица мед”
boriana 0 70
Животът – безценният дар за всеки човек. Отпиван стилно на малки глътки или живян бурно на скорост, здравословен или самоунищожителен, спокоен или напрегнат, смислен или пропилян, вечен или мимолетен, но…безценен. Той, животът, може да бъде прекрасен…предимно прекрасен, ако човек ежедневно получава ..
19 Aug „Здраве от хилядолетия към хилядолетия”
boriana 0 807
Често изпитваме носталгия към отминалите времена – към стари изгледи на зелени поляни, диви плажове и гори, които днес са се превърнали в бетонно отражение на съвременната цивилизация, към натурални вкусове и аромати от миналото, които в днешно време са мутирали в синтетична заблуда за нашите сетива..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)